Om Ann Spejlsgaard

​Jeg graduerede fra Syddansk Universitet i 2007, og autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Efter ansættelser i andre kiropraktorklinikker, startede jeg egen klinik i Ringe i 2013.

Jeg benytter mig af behandlingsformen Neuro Impulse Protocol – en behandlingsform som er helt uden vrid og knæk, og hvor filosofien passer godt med min måde at anskue kroppens funktionalitet på. Nemlig at vi hænger sammen fra top til bund. Et problem i lænd eller nakke kan f.eks. godt være relateret til en problematik i fødderne.

Om behandlingsformen

​Neuro Impulse Protocol (NIP) er en neurologisk tilgang til undersøgelse og behandling af hele kroppen. Forestil dig at din hjerne er en computer; den reagerer på de informationer den modtager, også selv om de er forkerte. Din hjerne kan modtage forkerte informationer på grund af smerte eller nedsat bevægelse i dele af kroppen, og det vil ændre hjernens måde at kontrollere kroppen på. Det kan medføre en ændret kropsholdning og dermed stive led.

Hvad er en NIP undersøgelse?

Undersøgelsen involver en præcis kiropraktisk bevægeligheds undersøgelse og en neurologisk undersøgelse. Det inkluderer specifikke refleks tests, muskel tests og undersøgelse af bevægelighed af rygsøjlen og andre led. Det er det der afgør, hvor den specifikke kiropraktiske justering skal foregå.

Kommer der et ”knæk” når jeg bliver justeret?

Nej – NIP teknikken er forskellig fra den traditionelle kiropraktiske teknik. NIP teknikken er en let tryk i ca. 10-30 sekunder og afsluttes med et hurtigt afsæt. Kontakten er meget specifik og giver en impuls, som genopretter den normale neurologiske funktion. Efter justeringen kan du mærke en ændret kropsfunktion; der vil være øget bevægelighed, øget muskel styrke og normale reflekser, da der nu er kommet korrekte informationer til hjernen.

Curriculum Vitae

Uddannelse

2004 Bachelor, Klinisk Biomekanik, SDU Odense

2007 Cand.manu, Klinisk Biomekanik, SDU Odense

2008 Tilladelse som selvstændig kiropraktor

Kurser

2006 International Conference in Strength Training, SDU Odense

2006 Idrætspsykologi, NIKKB

2007 Dynamic Neuromuscular Stabilisation, del 1 (Pavel Kolar)

2008 Dynamic Neuromuscular Stabilization according to Kolar

2008 Adjusting the Child by Neil J. Davies

2009 MR-diagnostik: columna og ekstremiteter; NIKKB

2009 Chiropractic Management of non-Musculoskeletal disorders:
Integrating Clinical and Basic Scientific Research; NIKKB

2009 Paediatric Neurology Seminar by Neil J. Davies

2010 Neuroimpulse Protocol Basic Seminar by Neil J. Davies

2009-11 Certificate Course, Chiropractic Paediatrics (International Diplom-uddannelse i pædiatri med et kiropraktisk behandlingsmodul a.m. NIP)

2012 NIP – Beyond the Protocol

2013 Milde Hovedtraumer; NIKKB

Kiropraktisk erfaring

2007-2008 Kiropraktisk Klinik, Grenå; turnus forløb

2008-2010 Kiropraktisk Klinik, Aarup

2008-2011 Kiropraktisk Klinik, Korsør

2011-2012 Rygcenter Syddanmark

2013- Ejer af Kiropraktorklinik i Ringe
Deltidsansættelse i Kiropraktisk Klinik Korsør

Hvorfor NIP?

Jeg stiftede bekendtskab med behandlingsformen Neuro Impulse Protocol første gang i 2008, da jeg mødte Dr. Neil Davies til et kursus om børnekiropraktik.

Teknikkens fundering i det neurologiske område (hjernen) og den meget præcise behandling af årsagen til problemet tiltalte mig meget.

Ann Spejlsgaard

Kiropraktor Ann Spejlsgaard | Stationsvej 8A - 5750 Ringe | Tlf. 7111 5750| info@kirospejlsgaard.dk